U bent hierBlogs / blog van lvho / Abonneer u op het parochieblad

Abonneer u op het parochieblad

Door lvho - Ingezonden op 01 december 2015

Een abonnement “Kerk + Leven Edegem” voor het jaar 2017 neemt u door 36 euro over te schrijven op rekeningnummer Iban: BE57 8334 4843 7835 (BIC: GKCCBEBB) van Kerk en Leven Edegem, met vermelding van het adres waar het parochieblad door de postbode mag bezorgd worden.

U kan ook rechtstreeks 36 euro betalen aan Paul Heirbaut, Ridder Gerardilaan 49, Edegem, tel.: 03/449.87.37 of op de pastorie van uw parochie (tijdens de uren van onthaal). Maar doe er dan een kaartje bij met naam en adres waar de postbode het parochieblad mag leveren, om misverstanden te voorkomen. Na een seintje komt men eventueel ook bij u thuis ontvangen.

Indien u voor 15 november 2016 betaald heeft, mist u zeker geen enkel exemplaar. Indien u later in het jaar een abonnement wenst, kan u Paul Heirbaut contacteren.