U bent hierGezinsweekend (17-)18-19 februari 2017

Gezinsweekend (17-)18-19 februari 2017

Door Wouter Druwé - Ingezonden op 30 november 2016

Op zaterdag 18 en zondag 19 februari bent u van harte welkom op de elfde editie van ons gezinsweekend, een hartverwarmend initiatief voor gezinnen in Edegem, Mortsel en verre omstreken. Ook alleenstaanden en onvolledige gezinnen zijn zeer welkom! Leeftijdsgrens is 55. Meer info en inschrijven: peter.devriendt@parochiesedegem.be.

We trekken er een weekend op uit om samen de batterijen op te laden. Er is kinderopvang voor de allerkleinsten, een werking voor kinderen en jongeren in drie leeftijdsgroepen en een aparte werking voor volwassenen. Drie werktijden, genoeg momenten om samen te eten, een wandeling te maken en een leuke avondactiviteit te doen.

Een straffe christen is onze tochtgenoot: Franciscus van Assisi. We laten ons inspireren door zijn visie op de natuur, de medemens en God: soms stevig, soms speels, altijd deugddoend.

Dit jaar kozen we een nieuwe plek: De Pinte, bij Gent, een scoutsdomein midden in de natuur (het hoofdgebouw van Hopper Moerkensheide).

Aankomen kan vanaf vrijdagavond, de eigenlijke start is zaterdagmorgen. Zondagnamiddag is een slotviering. Om 16u trekken we de deur achter ons dicht.

Interesse? Graag meer info? Inschrijven? peter.devriendt@parochiesedegem.be, 0475/87.45.37. Inschrijven voor 23 januari, maar natuurlijk liefst sneller.

Prijzen: volwassene: 59 euro // kind 0-2: gratis // kind 3-5: 19 euro // kind 6-11: 29 euro // kind 12+: 39 euro.