U bent hierKAV Sint-Jozef

KAV Sint-Jozef


KAV_logo_vrouwen_die_bewegen.jpg
Onze afdeling leidt een eigen leven binnen het kader van ‘KAV Nationaal’ en telt momenteel 200 leden. Ze wordt bestuurd door 5 bestuurders, het coördinatieteam.

Ons coördinatieteam bestaat uit: een coördinator, een verantwoordelijke voor allerlei ‘doe activiteiten’ (zoals koken, gespreksavonden, doe avonden), een verantwoordelijke voor reizen en fietsen, een secretaresse, en een verantwoordelijke voor de financies.
Knoppenwandeling.jpg
Sedert een paar jaar denken, samen met de kern van 27 mensen, ook onze geëngageerde leden mee. Zo lukken we er in om elk jaar opnieuw een eigentijds, boeiend en deugddoend aanbod van activiteiten naar maat van onze leden samen te stellen.
Zoals een individu erkend wordt aan zijn DNA, zo is KAV St.-Jozef te erkennen aan haar bijzonder karakter. We komen voor de dag met een gedurfd en veelzijdig programma met als hoofdaccent ‘ONTMOETEN’. Daarom dragen we onze ontmoetingsmomenten met onze leden hoog in het vaandel. Het is daarom niet verwonderlijk dat massaal wordt opgekomen bij lentefeest, herfstfeest, ‘Vijgen na Pasen’, kerstbezinning en ijscrèmesalon. Dit alles georganiseerd en in een leuk kleedje gestoken door bestuur en kernleden en heel vaak ook met de enorme steun en inzet van leden. Het zijn activiteiten waar we sfeer brengen en al onze leden verwennen.
fietsdriedaagse.jpg
Regelmatig staat er een reis, museumbezoek of een tentoonstelling op het programma, want dat houdt de geest alert. Sporten zit ook onze KAV in het bloed. De spieren losgooien doen we bij turnen, volleybal, fietsen, natuurwandelingen, ‘nordic walking’.
Kookdemo’s, kantklossen, breien, bloemschikken, dansen kleuren het programma.
Lezen en boekbesprekingen houden de geest wakker.
Dit gevarieerde aanbod biedt vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheid tot ‘samen iets ondernemen’ en tot zelfontplooiing. In zulke vrouwenbeweging ontstaat echte en hechte ‘vrouwenkracht’. En daar blijven we voor gaan. Dat willen we tonen. Ons gevarieerd jaarprogramma is er het bewijs van.
Impressie_herfstfeest_2007.jpg
Ons coördinatieteam (in alfabetische volgorde) dat er voor gaat: Magda Boyart, Ria Heirbaut, Magda Stoffelen, Viviane Van Assche, Mia Vanhoolst.
 

Contactgegevens
Adres:  

Andreas Vesaliuslaan 21

    2650 Edegem
Telefoon:   03/449.60.11
Eigen website:   klik hier