U bent hierInzendingen parochieblad: enkele instructies

Inzendingen parochieblad: enkele instructies

De redactie van Kerk en Leven federatie Edegem zorgt ervoor dat artikels verschijnen in het parochieblad.   Je hebt verschillende mogelijkheden om je bijdrage te bezorgen aan de redactie:

• Per e-mailadres aan redactie@parochiesedegem.be met het artikel in een Word-document (doc of docx) als bijlage en niet als html.
  • Afbeelding en foto's in een zo groot mogelijk jpg-formaat eveneens als bijlage bij je e-mail.
  • Uitzonderlijk kan je een goed leesbare tekst bezorgen aan André Goossens, Luc Van Hoof of Eric Torfs.
  • De redactieraad werkt met een planning, waardoor de artikels die gemaild of in de brievenbus gestopt worden, in de mate van het mogelijke worden ingepast in de gevraagde editie.   Het is van zeer groot belang dat je vermeldt op welke datum je tekst moet verschijnen en dat je de tekst een titel meegeeft. Vergeet ook de auteur niet te vermelden en de bron indien je tekst uit een publicatie gebruikt.