U bent hierSint-Jozefkerk

Sint-Jozefkerk


Lijn 32

Bereikbaar vanuit Antwerpen Franklin Rooseveltplaats met lijn 32 halte Ten Boschstraat, dit is de tweede halte na de “Carrefour market Molenveld Edegem”. U gaat even terug en slaat het voetgangerspaadje in; u blijft rechtdoor lopen; wanneer u een tweede straat kruist slaat u links af en de kerk staat halfweg deze straat aan uw rechterkant.

Bereikbaar vanuit Edegem met lijn 32 vertrekpunt Sint Goriksplein (wijk Buizegem) halte Ter Lindenlaan. U stapt af, op de Prins Boudewijnlaan, aan de tweede halte, genoemd Noulaertsplein. U gaat even terug tot aan de oversteekplaats en steekt de Prins Boudewijnlaan over. Vervolgens neemt u het voetgangerspaadje; u blijft rechtdoor lopen; wanneer u een tweede straat kruist slaat u links af en de kerk staat halfweg deze straat aan uw rechterkant. Lijn 32 komt tevens aan het Centraal Station van Antwerpen en aan Berchem station.  

Lijn 130/131

Vanuit Wilrijk Universiteitsplein voor lijn 130 of Wilrijk Jules Moretuslei voor lijn 131 halte Ter Borchtlaan; u blijft aan de kant met de winkels en stapt tot aan de oversteekplaats. Steek de straat over en ga rechtdoor de zijstraat in, u vindt de kerk op uw linkerzijde ongeveer halfweg.

Vanuit Kontich, Lier, Lint halte Ter Borchtlaan. U loopt een eindje terug en kruist de eerste zijstraat; wandel verder tot aan de tweede zijstraat links en sla ze in; de kerk staat halfweg aan uw linkerkant.  

Lijn 140

Vanuit Hoboken en Wilrijk halte Ter Borchtlaan u blijft aan de kant met de winkels tot aan de oversteekplaats. Steek de straat over en ga rechtdoor de zijstraat in u vindt de kerk op uw linkerzijde ongeveer halfweg.

Vanuit Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Mortsel halte Ter Borchtlaan. U loopt een eindje terug en kruist de eerste zijstraat, wandel verder tot aan de tweede zijstraat links en sla ze in, de kerk staat halfweg aan uw linkerkant.  
Grotere kaart weergeven