U bent hierActiviteitenkalender rond solidariteit in Edegem en Mortsel

Activiteitenkalender rond solidariteit in Edegem en Mortsel

Door Wouter Druwé - Ingezonden op 13 augustus 2017

De Edegemse en Mortselse parochies groeien momenteel toe naar een nauwere samenwerking. Diaconie of solidariteit vormt een belangrijke pijler van die op te richten pastorale eenheid. Graag geven we hier een overzicht van enkele open activiteiten in Edegem en Mortsel in de komende maanden, georganiseerd door lokale (zowel katholieke als pluralistische) verenigingen. Deze lijst wordt regelmatig geactualiseerd.

OKTOBER
3 oktober 2017: Gebedsmoment Oekraïne-Project-Edegem (19u30, Sint-Jozefkerk, Edegem)

7 oktober 2017: Quiz vzw Joko Togo (in Kaleidoskoop Mortsel ttv van het weeshuis): www.jokotogo.com.

13 oktober 2017: Nosissaquiz (Beschermde Werkplaats De Brug, Deurnestraat 209, Mortsel): max. 6 deelnemers/ploeg (18 euro), inschrijven via vzwnosissa@hotmail.com.

13-14 oktober 2017: Aandacht voor de Rijstaktie in de kerken van H. Familie en Sint-Jozef Edegem.

NOVEMBER

DECEMBER
9 december 2017: Kerstfeest KVG Mortsel-Edegem-Hove (etentje en animatie): Andreas Vesaliusschool, Gemeenteplein, Edegem (12u30-18u)

9 december 2017: Benefietvoorstelling door Les Rossignols: muziek uit de jaren '60, '70, '80, ... in de Kaleidoscoop te Mortsel, ten voordele van vzw Joko Togo: www.jokotogo.com.

Voor een overzicht van verenigingen (met doorverwijzingen naar hun respectieve websites), kan u ook HIER klikken.